Auteursarchief: admin

TERUGBLIK CLUBFEEST 2020

Het ligt alweer even achter ons, maar toch willen we nog even kort terugblikken op afgelopen zaterdag 5 september. Op deze mooie en stralende dag was het goed vertoeven op… Lees verder »

Competitie indelingen bekend

De KNVB heeft de competitie indeling bekend gemaakt en ook het speelschema is kenbaar gemaakt. Check binnen “PROGRAMMA SENIOREN” voor het speelschema van onze teams en ga alles maar noteren… Lees verder »

Uitnodiging Clubfeest 2020

Beste leden, supporters, vrienden en sponsoren, Alweer een seizoen voorbijgevlogen. Een bijzonder seizoen. Een kort seizoen. Een raar seizoen. Hoewel het seizoen in September nog vrolijk gestart werd en vele… Lees verder »

Contributie 2020/2021

Beste leden van de v.v. Knegselse Boys, vanaf dit seizoen zal de contributie op een nieuwe manier ge-int gaan worden. Maar daarvoor hebben we van jullie allemaal de hulp nodig.Vanaf… Lees verder »

Corona update 9

Coronaprotocollen voor amateurverenigingen Bij het veilig organiseren van trainingen en wedstrijden blijven ook de komende periode de coronaprotocollen leidend. De afgelopen periode hebben we diverse protocollen voor verschillende functies en… Lees verder »

Clubfeest 2020

Op zaterdag 5 september staat het jaarlijkse clubfeest gepland. Ondanks de maatregelen die momenteel nog gelden vanuit de Overheid hopen we deze datum gewoon te kunnen laten staan. Indien wij… Lees verder »