v.v. Knegselse Boys heeft overeenstemming bereikt met Lowie van de Wal om zijn contract met een seizoen te verlengen.

v.v. Knegselse Boys heeft gisteren de selectie laten weten dat ze graag doorgaan met de huidige hoofdtrainer Lowie van de Wal.

Zowel de commissie van voordracht, als het bestuur zijn tevreden over de samenwerking en willen dit graag ook volgend seizoen een vervolg geven. Het is besloten met wederzijds genoegen en vertrouwen in elkaar. Lowie past bij onze club. Hij is en blijft fanatiek, motiveert spelers, coacht spelers, geeft tactische aanwijzingen, hij houdt persoonlijke gesprekken met de spelers, maakt een geintje met hen maar verwacht ook inzet en mentaliteit. De selectiespelers zijn erg tevreden over hem en lopen er ook mee weg.

Ook de huidige assistent trainer Gerard Wijnands gaat nog een jaar door met deze selectie. Voor beide wordt het hun derde seizoen bij de huidige 5e klasser die trots in het linker rijtje staat.

Het bestuur en de TC zijn hier uitermate content mee zien de toekomst op korte en lange termijn met vertrouwen te gemoed.

De overige leiders/trainers en assistent scheidsrechters van alle senioren elftallen worden in de winterstop benaderd door bestuursleden om hun toekomstplannen door te nemen.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (op donderdag 19 januari 2017) wordt iedereen hiervan op de hoogte gebracht evenals andere  toekomst plannen binnen de Knegselse vereniging.

foto-lowie-van-de-wal foto-gerard-wijnands