Opgave Seizoenafsluiting 27 mei 2018

    Seizoen afsluiting

                     v.v. Knegselse Boys 2018

 

 

Beste vrienden van de Knegselse Boys,

 

Alweer bijna een jaar voorbijgevlogen. Seizoen 2017/2018 zit er bijna op en daarom organiseert het Hoofdbestuur en de Activiteiten Cie. weer een grootste Seizoen afsluiting.

 

Op de mooie posters kun je zien dat er in de afgelopen 12 maanden veel gebeurd is, maar dat er in de komende maanden en jaren zeker ook veel uitdagingen nog liggen. Maar vele handen maken ligt werk en dus zal het voor iedereen plezierig blijven om te blijven komen.

 

Op 27 mei organiseren we bij onze laatste, gezamenlijke,  thuiswedstrijden weer een Seizoen afsluiting. Afgelopen edities waren we verheugd op de grote opkomst en het uitstekende weer. Uiteraard hopen we op minimaal hetzelfde, maar we gaan uit van nog meer. Op deze gezellige afsluiting mogen jullie natuurlijk niet ontbreken. De organisatie hebben we nog beter op orde en dus moet deze editie ook weer fantastisch worden.

De KNVB heeft doen besluiten om het seizoen tot en met eind mei te laten plaats vinden, vandaar dat we nu een maandje later zitten dan normaal.

 

Op de dag dat iedereen haar laatste thuiswedstrijd speelt hebben we wederom wat activiteiten georganiseerd. Zo willen we direct na afloop van de wedstrijd:

v.v. Knegselse Boys 1 – Tuldania 1

starten met een bbq en zal DJ Braille zorgen voor de muzikale omlijsting.

We hebben het welbekende vatje van de club en voor de jeugd hebben we een luchtkussen.

Daarnaast zullen we op het einde van de middag even wat officiële woordjes richten aan diverse. Er zijn de jaarlijkse huldigingen van diverse jubilarissen, de bekendmaking van Boyke of the Year en we zullen afscheid moeten nemen van enkele gewaarde leden.

Dit alles zal zijn op zondag 27 mei 2018.

Aftrap wedstrijd: 14.30 uur

Aanvang festiviteiten en DJ: 16.15 uur

Aanvang BBQ:  rond 16.30 uur

Officiële gedeelte: vanaf 17.00 uur

 

Opgave voor de BBQ is wel verplicht en de kosten bedragen € 10,00 per persoon

(en € 7,50 voor kinderen en jeugdspelers vanaf 5 jaar)

Opgeven dient voor 17 mei binnen zijn i.v.m. inkopen en bestellen bbq.

(consumpties zijn voor eigen rekening; mits je sponsor/erelid/buurtgenoot bent)

 

De manier van opgeven is dit jaar wel iets anders…….

Alle spelers en leiders vragen we om zich als team op te geven. Alle genodigde hebben persoonlijk al een uitnodiging mogen ontvangen.

En alle overige leden en vrienden kunnen zich wel opgeven via John v Bree en/of John Teunissen.

 

Let op:   deadline is en blijft   17 mei   aanstaande!!!

 

Uit onderzoek is gebleken dat een deadline lang te voren aankondigen niet positief werkt. Vandaar is nu gewoon, dit bericht lezen en direct opgeven 😉