Zomerslaap ;)

admin   12 juli 2018   Geen reacties op Zomerslaap ;)

Het is al een lange en hete zomer, en de zomervakantie is pas net begonnen!

Hoewel de competitie alweer sinds begin Juni stil ligt en na de Algemene Ledenvergadering er weinig gebeurd lijkt te zijn is niets minder waar.

Op de velden zijn onze watermensen druk in de weer om alle 3 de sportvelden van voldoende water te voorzien. Gelukkig zijn (tijdelijk) de scherpe sproeitijden opgeheven en kunnen we 24/7 blijven sproeien. Maar wanneer komt er nu gewoon de regen…….

Achter de schermen zijn onze bestuursmensen ook druk bezig om alles voor 2018/2019 weer in orde te hebben. Voor hen is het duidelijk geen zomerstop, maar juist overuren.  Na de laatste Algemene Ledenvergadering moeten er nog diverse overdrachten plaats vinden en zal een en ander nog uitgezocht moeten worden en uitgewerkt moeten worden. Ook zijn er helaas nog diverse openstaande vacatures die ingevuld kunnen en moeten gaan worden (hier later meer over). Maar ook de diverse commissies (o.a. de jeugdcie, onderhoudscie en sponsor cie) zijn gewoon door gegaan met hun taken.

Maar… maar… maar… de komende weken mag iedereen eerst gaan genieten van zijn of haar welverdiende (zomer)vakantie. Iedereen een sportief verblijf, waar dan ook, en denk aan jullie trainingschema’s he !?

Vanaf dinsdagavond 7 augustus zal er weer leven zijn op de Breemakker. De selectie zal die avond in ieder geval starten met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Andere (jeugd)teams zullen in augustus ook vast weer de schoenen uit het vet gaan trekken, maar dat krijgt men van zelf wel te horen van hun leiders/trainers.

Geniet allemaal nog van het het slot van het WK en daarna hoeft men even een paar weken niet aan voetbal te denken.

Graag tot medio Augustus allemaal.