v.v. Knegselse Boys en Lowie van de Wal gaan na 4 jaar uit elkaar.

v.v. Knegselse Boys en Lowie van de Wal gaan na 4 jaar uit elkaar.

In goede samenspraak gaan V.V. Knegselse Boys en hun hoofdtrainer Lowie van de Wal aan het einde van het seizoen uit elkaar. Lowie is bezig aan zijn 4de seizoen bij de club uit Knegsel, uitkomend in de 5e klasse E.

In de afgelopen vier jaar heeft het plezier en enthousiasme er van af gespat. Ook zijn er door Lowie veel jeugdspelers ingepast en een vaste waarde geworden binnen dit team. Er is tegenwoordig een brede selectie en een goed fundament gelegd voor de komende periode.

Momenteel staat V.V. Knegselse Boys 1 in het linker rijtje en heeft men goede hoop nog een paar plaatsen te stijgen. Iedereen heeft er vertrouwen in dat er nog mooie dingen staan te gebeuren met een goede afsluiting.

Wij danken Lowie voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de toekomst.

Samen met de technische commissie, zal het bestuur van V.V. Knegselse Boys zich de komende weken buigen over de invulling van het hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen.

Geïnteresseerden voor het hoofdtrainerschap bij V.V. Knegselse Boys kunnen hun sollicitatie richten aan knegselseboys@hotmail.com