De regels voor afgelastingen

Even een berichtje van de consul:

* een consul moeten de velden keuren voor de veiligheid van de spelers op zowel zaterdagen als zondagen. Deze bepaald dan of de velden goedgekeurd zijn voor een veilig en goed spelverloop. De consul is officieel aangesteld door de KNVB en bepaalt of de velden van Knegselse Boys bespeelbaar zijn op wedstrijddagen. De scheidsrechter kan na goedkeuring van de velden door de consul, de wedstrijd alsnog afkeuren. Dit gebeurt dan buiten de verantwoordelijkheid van de vereniging.

* een consul zal NOOIT trainingen voor de jeugd (maandagavond en woensdagavond) en voor de senioren (dinsdagavond en donderdagavond) afgelasten. Dit valt niet binnen zijn takenpakket.

* het is aan de desbetreffende leiders/trainers om te besluiten wat men doet en om dit dan met hun team te communiceren.

Gezien het feit dat het de komende dagen nat blijft, en dat de winter er binnen diverse weken zal zijn is t wellicht in die weken weer dagelijks afwachten hoe de condities van t veld zijn.
Maar de verantwoording van doorlaten gaan van TRAININGEN is voor de desbetreffende leider/trainer en de communicatie hierover ook.

Bij eventuele afgelasting (DOORDEWEEKS EN IN T WEEKEND) worden alle mogelijke communicatiemiddelen ingezet om iedereen z.s.m. op de hoogte te brengen. Ga daarom nooit zelf de trainer/coach lastig vallen. Zij communiceren wel via de groepsapp, Facebook en website.