Vacature:   Bestuursleden v.v. Knegselse Boys

Vacature:   Bestuursleden v.v. Knegselse Boys

Het hoofdbestuur van de v.v. Knegselse Boys is op zoek naar leden en/of vrienden van de vereniging die graag het hoofdbestuur willen komen ondersteunen. Alleen op die manier blijft het voor iedereen prettig om zijn of haar ding te blijven doen.

 Tijdens de komende Algemene Leden Vergadering (donderdag 23 mei; 20.30 uur) zullen Paul Swaans (aftredend en niet herkiesbaar) en John v Bree (te druk met huidige commissies)  stoppen met hun bestuurlijke taken. Hun huidige taken kunnen en mogen niet op het bord komen van enkel de overige bestuursleden.

Paul Swaans zal taken met betrekking tot contacten met KNVB en gemeente wel blijven uitvoeren.

John v Bree zal taken met betrekking tot Onderhouds Comite en (Jeugd)Activiteiten wel blijven uitvoeren.

 Ben jij die persoon of ken jij die persoon? Laat het ons weten.

 Gelukkig hebben we aan vrijwilligers die hun handjes uit de mouwen willen steken op de velden geen gebrek. Maar we missen personen die (deels) achter de bestuurstafel willen komen zitten en achter de schermen één en ander mee willen komen organiseren/regelen.

In feite komt het neer op 1x avond in de maand vergaderen. Daarnaast zal men tussendoor enkele zaken moeten regelen/afwerken die betrekking hebben op bestuurlijke zaken en/of betrekking heeft op jouw deelname in een commissie.

De exacte taken zijn in overleg, want hoewel Paul en John diverse vacature achterlaten kan men reageren op deze specifieke vacatures. Maar binnen het hoofdbestuur is men bereid om onderling ook te schuiven met takenpakketten om zodoende de beste nieuwe bezetting te creëren voor iedereen en voor de vereniging.

Met ingang van vandaag zijn we als vereniging opzoek naar personen die interesse hebben om de vereniging vooruit te helpen.

Voor meer details en vragen kunt U terecht bij onze voorzitter Jos Heezemans of bij andere leden van het Hoofdbestuur.

Ben jij of ken jij diegene naar waar wij op zoek zijn? Meld het ons dan.

 

Instapmoment:

Direct.

 

Contact voor meer informatie en vragen:

Jos Heezemans 06-16 10 01 04