Vacature:  Kantinepersoneel zondag v.v. Knegselse Boys

Vacature:  Kantinepersoneel zondag v.v. Knegselse Boys

 Het hoofdbestuur van de v.v. Knegselse Boys is op zoek naar leden en/of vrienden van de vereniging die graag  op zondagen willen helpen achter de bar van onze kantine van v.v. Knegselse Boys. Daarbij zou ondersteuning in de Kantine Commissie ook gewenst zijn.

In overleg zijn er ook mogelijkheden om vrijdagavond diensten te draaien.

Ben jij die persoon of ken jij die persoon? Laat het ons weten.

 De bardiensten op zondag werden de afgelopen 2 jaren door Edwin en Mariëlle gedaan, maar vanwege een nieuwe baan heeft Mariëlle aangegeven dat ze bezig is aan haar laatste weken. Ook Edwin heeft mede daardoor te kennen gegeven om ermee te stoppen op het einde van dit seizoen.

Met ingang van komend seizoen zijn we als vereniging opzoek naar personen die interesse hebben om (iedere vrijdagavond en zondag) dit gat op te vullen. Maar ook die ambitieus zijn of prettige vernieuwingen weten voor onze kantine.

Door het sluiten van Café Klein Antwerpen en met onze plannen om vanaf komend seizoen wekelijks thuiswedstrijden te laten spelen is er een behoorlijke vastigheid in de wekelijkse uren.

Voor meer details en vragen kunt U terecht bij ons aanspreekpunt Henri Rijkers of bij andere leden van het Hoofdbestuur.

Ben jij of ken jij diegene voor wie deze taak op het lijf geschreven is. Meld het ons dan.

 

Instapmoment:

Graag direct bij aanvang nieuwe seizoen.

 

Contact voor meer informatie en vragen:

Henri Rijkers 06-12 94 38 45