Nieuwe bestuursleden voor hoofdbestuur

      Geen reacties op Nieuwe bestuursleden voor hoofdbestuur

Naar aanleiding van de Extra Algemene Leden Vergadering van donderdag jl. kunnen we iedereen mededelen dat het bestuur aangevuld is met:

Mark Michielse – secretaris

Hendrik-Jan van der Heijden – penningmeester

Maar ook zal Jos Heezemans – voorzitter een nieuwe termijn ingaan.

Als bestuur en vereniging willen we Jos, Mark en Hendrik bedanken om in te stappen en/of door te gaan en te meewerken naar een mooie toekomst voor de v.v. Knegselse Boys. Maar ook willen we leden bedanken voor het vertrouwen in deze heren. Middels acclamatie is de stemming gedaan.

Overige punten die tijdens de ALV besproken zijn zullen binnenkort wel kenbaar gemaakt worden via onze mediums.

Naast het feit dat we met deze 3x heren erbij weer sterk voor de dag kunnen komen, wil nog niet zeggen dat er weer zijn. Uiteraard blijven zoeken naar nog een 7e bestuurslid en zijn er nog tal van andere vacatures open staand.

Maar seizoen 2019/2020 kan positief van start gaan en mede door de tomeloze inzet van een grote groep vrijwilligers hebben we al heel veel moois kunnen realiseren en hebben we er allemaal heel veel zin in om alles wat uitgewerkt dient te worden ook te gaan verwezelijken.

Op naar een mooi en succesvol seizoen en verdere toekomst voor de v.v. Knegselse Boys en KSC.