Samenwerking Fysiotherapie Claessens | van de Rijt

Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om ons aan u voor te stellen.

Wij zijn Remco en Martijn van fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt. Wij zijn beide Sportfysiotherapeut en Manueel therapeut en gespecialiseerd in het behandelen van sport-, voetbalblessures. Wij zijn zelf actief voetballer geweest en hebben ervaring opgedaan als fysiotherapeuten van FC Eindhoven.

Wij zijn als praktijk lid van het SportMáx Netwerk. SportMáx is een onderdeel van het Maxima Medisch Centrum (MMC). Het SportMáx Netwerk bestaat uit een aantal fysiotherapiepraktijken uit de regio die gespecialiseerd zijn in het behandelen van sportblessures. Wanneer wij als behandelaar aanvullend onderzoek (bv. MRI, Röntgenfoto of Echografie) noodzakelijk achten bij de behandeling van uw blessure hebben wij korte lijnen met de sportartsen c.q. sportorthopeden van het MMC. Dit houdt in dat er binnen enkele dagen een afspraak kan worden gemaakt voor verdere beoordeling en behandeling van de blessure. Nu hebben wij de laatste jaren als praktijk samenwerking gezocht met amateurverenigingen uit de regio. Dit houdt in dat alle leden van die verenigingen bij ons terecht kunnen voor behandeling van sportblessures. Wij zijn trots op het feit dat wij sinds kort als praktijk ook met v.v. Knegselse Boys een samenwerkingsverband hebben.

Fysiotherapiepraktijk Claessens | van de Rijt:

  • Sportspreekuur maandagmiddag 16:00 – 17:00
  • Anders een afspraak binnen maximaal 2 dagen.
  • Specialisten in het behandelen van sport-, voetbalblessures.
  • Lid van het SportMáx Netwerk.

Er is voor een (jeugd)speler niets erger dan dat hij of zij niet kan voetballen door een blessure. Wij proberen de tijd dat de speler geblesseerd is zo kort mogelijk te houden door deskundige hulp te bieden. Wanneer een speler van uw team geblesseerd is en er is fysiotherapeutisch hulp noodzakelijk dan kunt u, de speler zelf of de ouder van de speler contact opnemen met onze praktijk om een afspraak te maken.

De praktijk is gesitueerd op Sterrenlaan 2 te Veldhoven.

Ons telefoonnummer is 040-2532795.

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken.

Wanneer de speler (ouder van de speler) een aanvullende verzekering heeft worden de behandelingen door het ziekenfonds vergoedt. Voor vragen over het behandelen van de voetbalblessures of een sport specifiek revalidatieprogramma kun je bij ons terecht.