v.v. Knegselse Boys heeft overeenstemming bereikt met Danny Blankers om zijn contract met één seizoen te verlengen.

v.v. Knegselse Boys heeft gisteren de selectie en haar leden laten weten dat ze graag doorgaan met de huidige hoofdtrainer Danny Blankers. Zowel de Technische Commissie, als het bestuur zijn tevreden over de samenwerking en willen dit graag ook volgend seizoen een vervolg geven. Het is besloten met wederzijds genoegen en vertrouwen in elkaar. Danny past bij onze club en heeft heel veel positieve invloed. De selectiespelers zijn erg tevreden over hem en lopen er ook mee weg.

Ook de huidige assistent trainers Hans Willems, Remon Pardoel en Jean-Paul Vanderfeesten gaan nog een jaar door met deze selectie. Hun rol wordt zeer gewaardeerd door iedereen binnen de vereniging en daarom zijn we ook ontzettend blij dat Hans en Remon aan Danny zijn zijde blijven.

Tot slot kan er ook medegedeeld worden dat Noud van Buul in 2020/2021 ook nog zijn functie als Technisch Adviseur zal voortzetten. Zowel binnen als buiten de lijnen is Noud aanwezig en dat is voor iedereen positief.

Het bestuur en de TC zijn hier uitermate content mee en zien de toekomst op korte en lange termijn met vertrouwen te gemoed.

De overige leiders/trainers en assistent scheidsrechters van senioren elftallen worden op korte termijn benaderd door de TC/bestuur om hun toekomstplannen door te nemen.

Met sportieve groeten,

Bestuur v.v. Knegselse Boys