Vacature: Extra leden voor de Maandagochtendploeg

Het hoofdbestuur van v.v. Knegselse Boys is op zoek naar extra leden voor Maandagochtendploeg vanaf het moment dat het jouw uitkomt.  Het team van vrijwilligers die wekelijks op maandagochtend wat klein onderhoud willen doen in en rondom de kantine is steeds kleiner geworden. Om het voor iedereen prettig te houden zijn extra handjes erg gewenst. Naast kleine klusjes uitvoeren is het ook altijd een gezellig manier van bij buurten en even lekker koffie drinken.

v.v. Knegselse Boys
Een springlevende voetbalvereniging en tevens de grootste vereniging van Knegsel. De vereniging is gezond en heeft veel potentie. Met veel actieve leden en veel actieve vrijwilligers mag iedereen trots zijn op deze vereniging! Hoewel de meeste jeugdteams al gefuseerd zijn met v.v. Steensel onder de naam KSC, is dit voor seniorenteams niet aan de orde. Voor groot onderhoud en grote klussen is er een (andere) grote groep vrijwilligers die altijd klaar staan. Maar alle senioren hebben 1x klusje dag per seizoen om taken voor de Maandagochtendploeg af te kunnen werken. De laatste jaren hebben we alle vele dingen gerealiseerd en wordt het allemaal steeds professioneler. Deze lijn willen we doortrekken. Wil jij deze ochtendploeg komen aanvullen?

Wat houdt deze taak in?
In principe allerlei kleine klusjes waarbij je kan denken aan:

* veld onderhoud

* materiaal onderhoud

* bladruimen

* verven

* poetsen

* reparatie werkzaamheden

Instapmoment:

Vanaf heden kan deze groep altijd extra handjes gebruiken. Indien je niet wekelijks kunt, maar wel graag sporadisch er bij kunt zijn is dat natuurlijk ook altijd goed.  Elke vrijwilligers op welke moment dan ook is meegenomen

Bij interesse in deze functie of voor vragen kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden en/of leden van deze maandagochtendploeg onder aanvoering van Martin Joosten