Vacature: Bestuurslid v.v. Knegselse Boys

      Geen reacties op Vacature: Bestuurslid v.v. Knegselse Boys

Eventueel in combinatie met “Contact Sponsor Commissie”

In het kort staat bij v.v. Knegselse Boys alles goed op de rails. Financieel gezond, een redelijk stabiel leden aantal, een prima samenwerking in de KSC, een fantastische accommodatie met een goedlopende kantine. 2 mooie groenen velden en 2x trainingsvelden. En tot slot vele vrijwilligers, mooie commissies en een bestuur met veel enthousiaste ideeën.

Kortom een goed lopende vereniging.

Maar door het stoppen van Gerard zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid, met eventueel in je portefeuille “Sponsor Comite”. Tot einde van het seizoen zal Gerard nog betrokken blijven en alles goed afhandelen, het nieuwe Sponsorplan met opzetten en alles overdragen.

De taken en uren die jij als bestuurslid wilt gaan invullen zijn allemaal te bespreken. Evenals de taken die je naast de bestuurstaken wilt gaan invullen. In feite komt het neer op 1x avond in de maand vergaderen. Daarnaast zal men tussendoor enkele zaken moeten regelen/afwerken die betrekking hebben op bestuurlijke zaken en/of betrekking heeft op jouw deelname in een commissie.

Weet jij iemand? Ben jij die iemand? Laat het weten. De club heeft je nodig.

Voor meer details en vragen kunt u terecht bij onze voorzitter Jos Heezemans of bestuurslid John Teunissen.

Ben jij of ken jij diegene naar waar wij op zoek zijn? Meld het ons dan.

Instapmoment: Direct / Nieuwe seizoen  

Contact voor meer informatie en vragen:

Jos Heezemans 06-16 10 01 04

John Teunissen 06-12 91 96 62