Nieuwe emailadressen

      Geen reacties op Nieuwe emailadressen

Beste vrienden, leden, sponsors en nieuwe contacten

We kunnen stil blijven staan in deze periode, maar we kunnen ook volop bezig blijven om sterker en beter uit deze situatie te komen dan ooit.

Dit geldt ook zo’n beetje voor de v.v. Knegselse Boys. Hoewel ons sportpark op last van de RIVM haar deuren en poorten gesloten moet houden zitten we met vele vrijwilligers niet stil om achter de schermen heel veel te regelen. Binnenkort wordt daarom heel veel duidelijk.

Eén van de zaken waar we als vereniging nog in konden groeien was het beter structuren van alle binnengekomen mails en informatie. Er is daarom besloten om vanaf heden te gaan werken met diverse nieuwe emailadressen, zodat ieders vraag en/of verzoek direct bij de juiste persoon / het juiste comite terecht komt.

We vragen u daarom om GEEN mails meer te sturen naar:    knegselseboys@hotmail.com  maar direct naar het juiste adres uit onderstaande lijst:

kantine@knegselseboys.nl

secretaris@knegselseboys.nl

wedstrijdsecretariaat@knegselseboys.nl

activiteiten@knegselseboys.nl

jubileum@knegselseboys.nl

penningmeester@knegselseboys.nl

algemeen@knegselseboys.nl

sponsoring@knegelseboys.nl

We hopen niet te veel last te krijgen van deze opstartproblemen, maar heb daarom wel begrip als er onverwachts nog iets klein mocht misgaan of het wat langer mag duren dan u van ons gewend bent.

We zijn v.v. Knegselse Boys, een mooie en spinglevende vereniging met nog vele ambities.

Zeker na de Coronaperiode.

Met vriendelijke groeten,

Hoofdbestuur v.v. Knegselse Boys