(alternatieve) Programma v.v. Knegselse Boys 2020

(onder voorbehoud van nieuwe afspraken RIVM)

Beste leden, vrienden en sponsors,

als vereniging zijn we ontzettend blij dat we met onze jongste jeugdspelers (onder de 12 jaar) als nog van alles hebben kunnen regelen om het seizoen enigszins sportief at te sluiten. Het heeft allemaal veel haken en ogen, maar de gehele maand mei kunnen zij toch nog trainen op uitsluitend de zaterdagen.

Voor de oudere jeugd (vanaf 12 jaar) kwamen er teveel regels bij kijken en met de 1,5 meter die zij moeten bewaren voor elkaar is haast niet mogelijk.

Ook voor de senioren leden is het een hele puzzel met de nieuwste voorwaarden; de keuzes liggen dus bij ieder team voor zich. Of en wanneer ze nog iets willen doen op het speciaal aangewezen corona-veld.

Trainen op het achterste gedeelte van korfbalveld is enkel mogelijk in de maand mei, daarna wordt ook dit onder handen genomen door de Gemeente Eersel. In de zomerstop is het veldje achter bij De Kempen beschikbaar voor ieders vrije tijd invulling; zoals afgelopen jaren ook al veelvuldig gedaan werd.

In de zomerstop periode blijft niet alleen het bestuur actief met regelen, plannen en verbeteringen treffen. Maar blijven er gelukkig ook vele vrijwilligers actief om de verbouwing van Kleedkamer 5 te realiseren. Meer informatie hiervoor bij John v Bree en John Teunissen. Maar ook de vrijwilligers die hun ziel en zaligheid geven aan de groene mat blijven zo ongeveer dag en nacht bezig met het vertroetelen van het gras. En daarnaast zullen we misschien nog wel diverse teams oproepen om andere klusjes mee te realiseren op ons sportpark. Want onze Maandagochtend-ploeg is een team vol vitale en gewaardeerde vrijwilligers, maar zij kunnen niet alles weer tip-top laten eruitzien als de nieuwe competitie van start gaat. Iedereen heel veel succes en op naar een mooi(er)e en vernieuwende toekomst voor iedereen!!!

Aangezien de (sport)kantines pas vanaf 1 september open mogen willen we dan ook direct gebruik maken van onze 2 afgelaste evenementen (indien het RIVM er groen licht blijft voor geven).  Begin September starten we het seizoen dus meteen met de Algemene Leden Vergadering en het Clubfeest. Maar later pas meer hierover, omdat zo ver vooruit denken gevaarlijk kan zijn.

Alternatieve programma v.v. Knegselse Boys 2020:

(onder voorbehoud van nieuwe afspraken RIVM en in achtneming van de huidige afspraken omtrent dit alles)

Evt. trainingen senioren:                             dinsdagen/donderdagenavonden (initiatief ligt bij de teams zelf)

Jeugdtraining onder 12 jaar:                                 zaterdagen 16/23/30 mei

start trainingen senioren (nieuwe seizoen)                          vanaf Augustus

Algemene Leden Vergadering:    donderdag 3 september vanaf 20.00 uur

Clubfeest:                                        zaterdag(middag/avond) 5 september

start officiële wedstrijden: vanaf September

We hopen iedereen hier weer voldoende hoop en informatie te hebben gegeven.

Met sportieve groeten,

bestuur v.v. Knegselse Boys