Afgelastingen trainingen in Knegsel

      Geen reacties op Afgelastingen trainingen in Knegsel

Een berichtje vanuit het hoofdbestuur:

* een consul moeten de velden keuren voor de veiligheid van de spelers op zowel zaterdagen als zondagen. Deze bepaald dan of de velden goedgekeurd zijn voor een veilig en goed spelverloop. De consul is officieel aangesteld door de KNVB en bepaalt of de velden van Knegselse Boys bespeelbaar zijn op wedstrijddagen. De scheidsrechter kan na goedkeuring van de velden door de consul, de wedstrijd alsnog afkeuren. Dit gebeurt dan buiten de verantwoordelijkheid van de vereniging.

* een consul zal NOOIT trainingen voor de jeugd (maandagavond en woensdagavond) en voor de senioren (dinsdagavond en donderdagavond) afgelasten. Deze taken liggen bij 2x van onze “veld-inspecteuren. Bij goedkeuring van de velden kan het weer nog te extreem zijn; het is aan de desbetreffende leiders/trainers om te besluiten wat men doet en om dit dan met hun team te communiceren.

De veldinspecteuren zijn: Hennie Sesink (maandagavond & woensdagavond) en Hans Willems (dinsdagavond & donderdagavond)

* Helaas is het “nieuwe veldje” liggend aan korfbalveld (ookwel KPJ-veldje) nog niet geschikt om te betreden. Door het late onderhoud hiervan, mogen we dit nog niet betreden. Wanneer dit wel mogelijk is zal dit veldje als uitwijkmogelijk gelden voor de trainingen op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag zal dit veldje continu door 1 of meerdere teams in gebruik worden genomen tussen 19.00-20.30 uur uur. Uitleg hierover volgt t.z.t.

* Bij eventuele afgelasting (DOORDEWEEKS EN IN T WEEKEND) worden alle mogelijke communicatiemiddelen ingezet om iedereen z.s.m. op de hoogte te brengen. Ga daarom nooit zelf de trainer/coach lastig vallen. Zij communiceren wel via de groepsapp, Facebook en website.

Het kan ook zijn dat afgelastingen van wedstrijden al in de voetbalapp staan, voordat de leiders iets hebben laten weten. Uiteraard kunnen we de snelheid van alle mediums niet bepalen en zijn we ook afhankelijk van andere verenigingen en hun communicatie naar ons.