Korfbal terrein = rookvrije zone

      Geen reacties op Korfbal terrein = rookvrije zone

Beste spelers, trainers en ouders van jeugdleden

binnenkort zullen er (noodgedwongen) weer trainingen plaats gaan vinden op het extra veld achter de tennisbaan. Is het nu van de korfbalvereniging? Noemen we dit het KPJ-veld? Vanaf heden wordt dit gewoon “trainingsveld 2” genoemd.

In overeenstemming met de gemeente en FSC bestuur zijn hier afspraken over gemaakt en als v.v. Knegselse Boys zijn we gebruiker hiervan, maar uiteraard mogen FSC en andere verenigingen hier gebruik van blijven maken op momenten dat wij het toch niet bezetten.

In verband met het late onderhoud kunnen we momenteel nog niet uitwijken naar TRAININGSVELD 2, maar binnenkort zal dit zeker gaan gebeuren.

We gaan hier verplaatsbare doelen neerzetten en er zal een ballennet geplaatst worden, dit alles om trainingen voor jong en oud zo interessant en prettig mogelijk te maken.

Maar 1 ding is wel heel belangrijk om te weten en om niet te gaan vergeten. Om op dit TRAININGSVELD 2 te komen zal er altijd lopend over de parkeerplaats, langs het Kurfke en over FSC velden moeten worden lopen (al dan niet met materiaal vanaf onze velden).

Let hierbij op dat alles rondom het Kurfke een ROOKVRIJE ZONE is. Respecteer de regels en kom daarom niet rokend dit terrein op en zorg al helemaal niet dat er peuken op de grond komen te liggen.

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Verkwansel onze naam dus niet!!